Aangepast zoeken

zaterdag 3 april 2021

Festival CuliNESSE viert in 2021 de 10e editie

De organisatie waagt de sprong en start de kaartverkoop op vrijdag 9 april.

 Van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 augustus 2021 vindt de 10e editie van culinair muziekfestival CuliNESSE plaats. Vanwege COVID-19 werd de jubileumeditie van 2020 doorgeschoven naar 2021. Deze 10e editie zal een heuse trip down memory lane worden met veel artiesten die in de afgelopen tien jaar al eerder op het CuliNESSE podium stonden.

 Vanwege COVID-19 is de spectaculaire jubileumeditie van 2020 doorgeschoven naar 2021. In de afgelopen negen edities van CuliNESSE hebben vele grote en minder grote artiesten op het podium in Nesselande gestaan. Tijdens de tiende editie van het culinaire muziekfestival blikken we terug op die voorgaande edities en zullen veel van deze oude bekenden het podium betreden. Naast de fantastische muziek wordt het natuurlijk een culinair festijn zoals iedereen dat van CuliNESSE gewend is.

 De organisatie is optimistisch dat de ontwikkelingen snel de goede kant op zullen gaan en dat er aan het einde van de zomer weer evenementen mogelijk zijn. CuliNESSE gaat open volgens de richtlijnen van de overheid die op dat moment gelden. Zo kan iedereen veilig komen genieten. Medeorganisator Brendo Festen zegt hierover; “We staan ervoor open opties als sneltesten toe te passen, als we CuliNESSE daarmee kunnen organiseren. Wij denken alleen dat het niet mogelijk is om dit evenement te bezoeken én 1,5 meter afstand te bewaren. Mocht die maatregel nog van kracht zijn in augustus, dan kijken we naar een andere oplossing.”

 Nieuw in 2021 zijn de pendelbussen die, vanaf verschillende locaties in de omringende gemeenten van Nesselande, bezoekers naar het festival zullen brengen. Deze bussen zullen ’s avonds ook weer klaarstaan voor de terugreis naar huis.

 Op vrijdag 9 april zal de kaartverkoop om 10:00 uur van start gaan op de website van het festival.

Praktische informatie

Wat: CuliNESSE 2021
Wanneer: 26, 27, 28 augustus 2021 
Waar: Oeverpark Zevenhuizerplas   
Verwacht aantal bezoekers: 15.000
Meer informatie: www.culinesse.n

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws