Aangepast zoeken

woensdag 3 juni 2020

Twee aanhoudingen na straatroof in Voorburg

Voorburg - Twee jongens die wegrenden na beroving van een vrouw zijn dinsdagmiddag 2 juni aangehouden door de politie. Alerte omstanders zagen de beroving op het Zwarte Pad gebeuren en een aantal daarvan renden achter de verdachten aan. De politie is op zoek naar deze getuigen.


De vrouw liep rond 16:30 uur over het Zwarte Pad in Voorburg, toen ze een harde ruk aan haar tas voelde. Door de ruk viel ze op de grond en zag twee jongens wegrennen met haar tas. Ze schreeuwde om hulp en alerte omstanders kwamen in actie door achter de jongens aan te rennen. Een van hen bracht later haar tas terug, zonder telefoon erin. Agenten ter plaatse hebben de twee jongens een paar minuten later aangehouden in Park Sonnenburgh aan de Prinses Mariannelaan. De jongens zijn 17 en 19 jaar en komen uit Den Haag.

Getuigen gezocht
We komen graag in contact met mensen die de beroving hebben gezien en degenen die achter de verdachten aan renden. Ook als u andere informatie heeft over de beroving, neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0900 8844 of naar Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws