Aangepast zoeken

donderdag 25 juni 2020

Getuigen zware mishandeling Van Aalstlaan gezocht

Zoetermeer - Een 37-jarige man raakte dinsdagmiddag 23 juni rond 16.00 uur gewond na een zware mishandeling aan de Van Aalstlaan in Zoetermeer. De politie zoekt getuigen.


Nadat agenten een melding kregen van een vechtpartij, troffen zij ter plaatse het slachtoffer aan. Ook stond er een beschadigde auto tegen een boom. Omstanders vertelden dat het slachtoffer werd geslagen door een andere man, mogelijk na een ruzie. Deze man ging er na de mishandeling vandoor met een voertuig en reed vervolgens tegen een boom. De verdachte kon ontkomen. Het slachtoffer deed aangifte van vernieling en zware mishandeling.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de ruzie en mishandeling. Mogelijk is dit incident door omstanders gefilmd. Die beelden kunnen van belang zijn in het onderzoek en wil de politie graag hebben. Heeft u meer informatie of beelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws