Aangepast zoeken

vrijdag 20 maart 2020

Tijdelijke sluiting Zelfbrengdepot door chaos en drukte

Het Zelfbrengdepot aan de Argonstraat sluit vandaag, vrijdag 20 maart, vanaf 10.30 uur tot nader order haar deuren. Door de grote toeloop en de daardoor ontstane chaos is de gemeente genoodzaakt om het Zelfbrengdepot tijdelijk te sluiten. Het ophalen van huishoudelijk afval is een vitale maatschappelijke taak. Als het rest- en gft afval niet kan worden opgehaald heeft dat grote gevolgen voor de volksgezondheid en milieuhygiëne. Het beschermen van de medewerkers tegen een infectie is dan ook van zeer groot belang.

Geen afspraken voor het ophalen van grofvuil

Tot nader order kan er geen afspraak meer worden gemaakt voor het ophalen van grofvuil, tenzij daar zwaarwegende redenen voor zijn. De reeds geplande afspraken grofvuil worden afgezegd. Indien u al een afspraak met de gemeente had voor het ophalen van grofvuil wordt u gebeld en/of ontvangt u een brief.

Telefonische afspraak

Voor dringende zaken, zoals het leeghalen van een huis bij overlijden, kunt u telefonisch contact opnemen via 14 079 op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws