Aangepast zoeken

vrijdag 13 maart 2020

Getuigen gezocht steekincident Waldhoornplein

Rijswijk - De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer weten over een steekincident op het Waldhoornplein. Dit gebeurde op donderdagavond 12 maart rond 21.30 uur.


Rond 21.30 uur kwam de melding binnen van een gewonde man op het Waldhoornplein. Het 29-jarige slachtoffer was door een groepje van drie personen in zijn rug gestoken. De verdachten zouden drie jongens zijn, tussen de 14-17 jaar oud. Toen agenten op de plek van het incident aankwamen waren de verdachten nergens te bekennen. Er is naar hen gezocht maar zij zijn niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is met de ambulance vervoerd en behandeld in het ziekenhuis. De recherche is een onderzoek gestart en hoopt getuigen te spreken die mogelijk meer weten.

Heeft u informatie?

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben, wat mogelijk met dit steekincident te maken heeft of die hier meer informatie over hebben. Neem dan contact op met politie via 0900-8844. Ook kunt u het onderstaande tipformulier invullen. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws