Aangepast zoeken

donderdag 12 maart 2020

Alle concerten Cultuurpodium de Boerderij tot 31 maart afgelast

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit in betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Dit betekent dat tot en met 31 maart 2020 concerten in de Creative Colors zaal worden afgelast en waar mogelijk verplaatst. De optredens in het podiumcafé gaan wel door.

Gezien de omvang van het programma van Cultuurpodium Boerderij kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, wordt per concert een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zal ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

Cultuurpodium Boerderij vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel als mogelijk op deze pagina geplaatst en op de pagina van het evenement dat je zou gaan bezoeken. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws