Aangepast zoeken

donderdag 20 februari 2020

Zoetermeerder aangehouden voor handel in verdovende middelen

Zoetermeer - De politie hield dinsdag 18 februari een 38-jarige verdachte uit Zoetermeer aan voor handel in verdovende middelen. Daarnaast zijn nog vier personen aangehouden die verdovende middelen afnamen van de verdachte.


Naar aanleiding van een tip startte het flexteam van district Zoetermeer-Leidschendam/Voorburg afgelopen maand een onderzoek naar de handel van verdovende middelen door de verdachte. Uit diverse observaties werd duidelijk dat de verdachte vanuit zijn auto de afnemers van verschillende soorten verdovende middelen en illegale medicijnen voorzag.

Na de aanhouding doorzocht het flexteam de woning van de 38-jarige verdachte en trof daar een grote hoeveelheid drugs (onder andere cocaïne, wiet, XTC en heroïne) en illegale medicijnen (kamagra en temazepam). Daarnaast zijn ook een twee vuurwapens en een stroomstootwapen aangetroffen. Agenten namen enkele luxe goederen in beslag.

De 38-jarige verdachte zit op dit moment vast en wordt vrijdag 21 februari voorgeleid voor de rechter-commissaris. De vier afnemers zijn inmiddels heengezonden.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws