Aangepast zoeken

maandag 17 februari 2020

Mishandeling in Pijnacker, politie zoekt getuigen

Pijnacker - De politie doet onderzoek naar een mishandeling die op zondagochtend 16 februari op de Oostlaan zou hebben plaats gevonden. Bij deze mishandeling is een slachtoffer gewond geraakt en vervoerd naar een ziekenhuis.


Rond 03.45 uur kreeg de politie de melding dat er op de Oostlaan een mishandeling had plaats gevonden. Tegen agenten verklaarde het slachtoffer dat hij zou zijn mishandeld door vijf personen. Het groepje zou bestaan uit drie jongens en twee meisjes. Hij zou door een jongen met een hard voorwerp in zijn gezicht zijn geslagen en door een andere jongen met een prikkende vloeistof in zijn gezicht zijn gespoten. Het 18-jarige slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Filmpjes of getuigen?

De politie vermoed dat er van deze mishandeling beelden zijn gemaakt. Heb je meer informatie over deze mishandeling of weet je wie dit heeft gedaan? Beschik je over beelden? Bel dan met de politie: 0900-8844 of meld het via www.politie.nl. Daar kun je ook foto’s en/of filmpje uploaden. Je kunt ook anoniem melding doen via (M) 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws