Aangepast zoeken

dinsdag 11 februari 2020

Kaartjes voor CuliNESSE vliegen de deur uit!

De kaartverkoop van de 10e editie van CuliNESSE gaat ontzettend hard. Een half jaar voor het festival is al ruim 70% van de kaartjes verkocht. Het festival, met onder andere Krezip, André Hazes en Anouk, vindt van donderdag 27 t/m zaterdag 29 augustus 2020 plaats in Rotterdam - Nesselande.


Uitverkoop van vooral zaterdag 29 augustus zal niet lang meer duren. Op het hoofdpodium treden dan Anouk, Alain Clark en Nick & Simon op. Tim Akkerman & The Ivy League en de Hermes House Band zullen op zaterdag het DaDa Podium betreden. “We raden iedereen die van deze artiesten wil genieten aan om zo snel mogelijk hun kaartje te bestellen. We zouden het jammer vinden als we hun fans teleur moeten stellen!” aldus Stichting CuliNESSE.

 Ook op de twee andere festivaldagen sieren grote namen de line-up; op donderdag staan Krezip, Nielson en Candy Dulfer op het hoofdpodium en Alankara Soul Collective ft. Do en Berget Lewis en Shaky Ground op het DaDa Podium. André Hazes, Dotan en Van Dik Hout staan op vrijdag op het hoofdpodium. Het DaDa Podium wordt dan beklommen door The Kik en Nederpop All Stars met Henk Westbroek en Nol Havens.

 Bezoekers met een culinair hart hoeven zich uiteraard ook geen zorgen te maken. Er zullen weer veel verschillende lokale restaurants aanwezig zijn op het strand van Nesselande. De culinaire line-up wordt later bekend gemaakt.

Tickets   
Prijzen voor de tickets lopen uiteen van €9,50 (kidsticket) tot €70,00 (passe partout).  

Een regulier dagticket kost €30,00.   
De kaartverkoop is gestart. Tickets zijn te koop via culinesse.nl/tickets 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws