Aangepast zoeken

donderdag 5 december 2019

Nieuwsgierig hoe professionele kunstenaars werken?

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens het open atelier in Ateliers99a op zaterdag 7 december tussen 13 en 17 uur. Daar werken vijf professionele kunstenaars aan nieuwe schilderijen. Zoals Debora Makkus, die momenteel nieuw werk maakt dat bestemd is voor haar solo expositie in Taipei.


Debora maakt realistische stillevens, vaak met een opvallende compositie. Zij heeft tijdens een grote kunstbeurs in Taiwan een Gallery Award gewonnen, daarmee krijgt ze in mei een solotentoonstelling in Taipei. Eerder dit jaar won zij de Publieksprijs tijdens de Salon 2019 in Museum Gouda. U kunt haar van alles vragen over haar zelfontwikkelde schildertechniek.

Ook kunstenaars Rob de Graaf, Marja Milo, Joke Meijer en Natalie Vinke hebben nieuw werk op de ezels staan. Laat u verrassen en inspireren door de veelzijdige kunst van deze kunstenaars, met ieder hun eigen kenmerkende stijl. De kunstenaars vertellen u desgewenst graag over hun inspiratiebronnen en techniek. Ook zijn er werken te koop of worden er lessen aangeboden. U vindt Ateliers99a aan de Dorpsstraat 99a, in de hoek linksachter het terras van De Zoetelaar met de lange traptreden.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws