Aangepast zoeken

maandag 16 december 2019

Nielson, Van Dik Hout en Nick & Simon terug op het podium van CuliNESSE

Festival maakt een trip down memory lane ter ere van de tiende editie 

Tijdens de jubileumeditie van CuliNESSE maakt het festival een trip down memory lane: naast de eerder bekendgemaakte headliners (Krezip, Anouk en André Hazes) zal het podium beklommen worden door oude bekenden: Nielson (donderdag), Van Dik Hout (vrijdag) en Nick & Simon (zaterdag) zijn de volgende drie namen op de line up. Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 augustus 2020 vindt de 10e editie van het culinaire muziekfestival CuliNESSE plaats.

Nielson, Van Dik Hout – zij traden eerder op in 2014 en 2016 – en Nick & Simon – zij waren er in 2014 – zijn de eerste drie namen voor de trip down memory lane

Stichting CuliNESSE: “Met deze oude bekenden hopen we een blik op de historie van CuliNESSE te kunnen geven, en met de drie nieuwe namen een blik op de toekomst.” Begin november heeft het festival de eerste drie headliners bekend gemaakt: Krezip, André Hazes en Anouk zijn namen die voor het eerst op CuliNESSE staan. Speciaal om het tienjarige jubileum te vieren.

De kaartverkoop voor de editie van 2020 is eind november gestart. Nog nooit maakte het festival zo’n vliegende start met de ticketsale: ‘We zijn blij en trots om te zien hoe goed de nieuwe namen aanslaan bij de CuliNESSE fans. Dit is precies waar we het al tien jaar voor doen.’

 Ook de bezoekers met een culinair hart hoeven zich uiteraard geen zorgen te maken. Er zullen weer veel verschillende lokale restaurants aanwezig zijn op het strand van Nesselande.

Praktische informatie:   
Wat: CuliNESSE 2020  
Wanneer: 27, 28, 29 augustus 2020   
Waar: Oeverpark Nesselande     
Verwacht aantal bezoekers: 45.000  
Meer informatie:www.culinesse.nl  


Tickets   
Prijzen voor de tickets lopen uiteen van €9,50 (kidsticket) tot €70,00 (passe partout). 

Een regulier dagticket kost €30,00.   
De kaartverkoop is gestart. Tickets zijn te koop via culinesse.nl/tickets

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws