Aangepast zoeken

maandag 25 november 2019

Nieuwjaarsvoorstelling in teken van vrijheid

Vier het nieuwe jaar met de gemeente tijdens de traditionele Nieuwjaarsvoorstelling. Dit jaar vindt deze plaats op 7 januari 2020 in de Grote Zaal van het Stadstheater. Zoetermeerse talenten brengen een wervelende show die in het teken staat van het thema Vrijheid.

Tijdens deze muzikale show komt vrijheid in allerlei vormen aan bod. Alle talenten worden begeleid door een live orkest onder leiding van Emile Chappin, winnaar van de dirigeerwedstrijd Maestro van Zoetermeer in 2019. Na afloop van de voorstelling, rond 21.30 uur, kunt u met de burgemeester en de wethouders een toost op het nieuwe jaar uitbrengen. Dit duurt uiterlijk tot 23.00 uur. Voor deze receptie heeft u geen entreekaart nodig.

Gratis entreekaarten

Wilt u deze spetterende show bijwonen? Dan kunt u een gratis entreekaart ophalen bij de ingang aan het Theaterplein 10. Dit kan op:

  • Woensdagmiddag 11 december, van 14.00 tot 16.00 uur
  • Donderdagochtend 12 december, van 10.00 tot 12.00 uur
  • Vrijdagavond 13 december, van 18.00 tot 19.30 uur

Let op: het theater gaat 15 minuten voor uitgifte tijd open.

Op=op

We verdelen de uitgifte van deze kaarten over drie dagen. Zo krijgen zoveel mogelijk inwoners de kans om een kaart te bemachtigen voor deze voorstelling. Per persoon krijgt u maximaal twee kaarten. Er is een beperkt aantal kaarten: op=op. Kunt u toch niet komen? Lever dan uw kaart in bij de publieksbalie van het Stadhuis. Andere inwoners kunnen dan van uw kaart gebruik maken.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws