Aangepast zoeken

maandag 25 november 2019

Eerste namen festival CULINESSE 2020: Anouk, Krezip en André Hazes

De kaartverkoop voor de tiende editie start op vrijdag 29 november 

 Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 augustus vindt de 10e editie van culinair muziekfestival CuliNESSE plaats. Ter ere van dit jubileum zal er elke dag

een ‘nieuwe’ artiest de dag afsluiten – iemand die voor het eerst op CuliNESSE zal spelen. Krezip (donderdag), André Hazes (vrijdag) en Anouk (zaterdag) zijn de eerste namen op de line-up van CuliNESSE 2020.  

De Early Bird kaartverkoop voor de tiende editie van CuliNESSE zal starten op vrijdag 29 november om 11:00 uur. Deze tickets, tegen gereduceerd tarief, zijn alleen het eerste weekend te koop. Vanaf maandag 2 december 21:00 uur zal de reguliere kaartverkoop van start gaan. “We willen duidelijk zijn naar de bezoekers over de periode van de Early Bird kaartverkoop. Door hier een dag en tijdstip over te communiceren, willen we voorkomen dat vaste bezoekers achter het net vissen.” aldus Stichting CuliNESSE.  

 Om het 10-jarig bestaan van het festival te vieren, heeft de organisatie voor deze jubileumeditie een trip down memory lane in gedachten. “We zullen van elk jaar een artiest uitnodigen om deze drie nieuwe headliners te ondersteunen. Met deze oude bekenden hopen we een blik op de historie van CuliNESSE te kunnen geven, en met deze drie nieuwe namen een blik op de toekomst.” Overige muzikale namen worden in aanloop naar het festival bekend gemaakt. 

Ook de bezoekers met een culinair hart hoeven zich uiteraard geen zorgen te maken. Er zullen weer veel verschillende lokale restaurants aanwezig zijn op het strand van Nesselande.  

Praktische informatie:  
Wat: CuliNESSE 2020 
Wanneer: 27, 28, 29 augustus 2020  
Waar: Oeverpark Nesselande    
Verwacht aantal bezoekers: 45.000 
Meer informatie:www.culinesse.nl

Early Bird Tickets  
Prijzen voor Early Bird tickets lopen uiteen van €7.50 (kidsticket) tot €62,50 (Passe Partout). 
Een regulier dagticket kost in de Early Bird fase €27,50.  
Early Bird tickets zijn verkrijgbaar t/m 2 december 2019 - 21:00 uur. Daarna stijgen de prijzen.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws