Aangepast zoeken

donderdag 10 oktober 2019

Uitreiking Zoetermeers chapeaubeeldje

De heer van Oosterom uit Zoetermeer ontving woensdag 9 oktober het Chapeaubeeldje uit handen van burgemeester Aptroot en wethouder Van Driel. Voor zijn jarenlange verdienstelijke inzet voor de stad Zoetermeer en haar inwoners werd de heer van Oosterom in het zonnetje gezet.

Met de uitreiking van het Chapeaubeeldje spreekt de gemeente Zoetermeer haar waardering uit voor mensen die zich op een positieve manier hebben ingezet voor de leefbaarheid in de wijken en daarmee de Zoetermeerse samenleving.

De heer Van Oosterom heeft zich vele jaren op een zeer bevlogen en positieve wijze ingespannen voor Zoetermeer. Zo is hij jaren actief geweest als stadsgids, als suppoost van het stadsmuseum Het Oude Huis, als vaste begeleider van een interkerkelijke club voor verstandelijk gehandicapten en als muzikaal begeleider van meezinguurtjes in meerdere verzorgingshuizen. Ook was hij als voormalig eigenaar van schoenenwinkel Van Oosterom Schoenenmode ruim 30 jaar actief lid van de winkeliersvereniging Dorpsstraat.

Uit dit alles blijkt wel dat de heer Van Oosterom zich op een bijzondere wijze heeft ingezet voor Zoetermeer. Namens het Zoetermeerse college van burgemeester en wethouders, reikten burgemeester Aptroot en wethouder Van Driel (wijkwethouder Seghwaert) het Chapeaubeeldje gezamenlijk uit.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws