Aangepast zoeken

vrijdag 6 september 2019

Verdachten straatroof aangehouden

Rijswijk - Na uitgebreid onderzoek hielden agenten maandag 26 augustus drie mannen aan voor een gewapende straatroof op dinsdag 13 augustus. Tot donderdag 5 september zaten de verdachten vast in beperkingen.

Twee slachtoffers deden aangifte van de beroving. Ze werden op de Prinses Irenelaan, onder bedreiging van een vuurwapen beroofd en mishandeld. Twee verdachten gingen er vandoor met geld en de twee telefoons van de slachtoffers. De politie onderzocht de aangiftes en dit leidde tot de aanhouding van drie verdachten.

Eén verdachte is donderdag 5 september door de raadkamer van de rechtbank in vrijheid gesteld. Hij blijft wel verdachte. De twee andere verdachten verschijnen dinsdag 10 september voor de jeugdraadkamer.

Doe altijd aangifte
De politie doet er alles aan om daders van strafbare feiten op te sporen en te arresteren. Bent u slachtoffer? Doe dan altijd aangifte! Op www.politie.nl vindt u meer informatie over de manieren waarop u aangifte kunt doen. Uw informatie geeft ons een beter beeld van de door u gemelde criminaliteitsvorm. Zo kunnen wij deze weer beter bestrijden.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws