Aangepast zoeken

vrijdag 2 augustus 2019

ZONDAGMIDDAG LIVE OP ‘t TERRAS

Vanaf 15.00 uur is het terras van JJ Music House weer het decor voor een muzikale middag.

Dutch Cassidy bewoont het grensgebied tussen country en rock’n’roll. Wuivend graan en tippelzone, verstilde sterrenhemel en zoemende neonreclame gaan in zijn songs hand in hand. Een minuut later rollen ze vechtend over straat. Vechtend om een hoofdrol in Dutch Cassidy’s dagboek van Americana songs. De nieuwste CD ‘Getting There’ van Dutch Cassidy is niet allen te vinden op Spotify, maar ook op  iTunes, Deezer, GooglePlay, Amazon, Bandcamp.

Rosan van der Zee is een jonge singer-songwriter uit Hellevoetsluis.  Zij weet op overtuigende wijze haar verhaal en emotie in nummers om te zetten. Zij begeleidt zichzelf op piano, wat zij zich op autodidactische wijze eigen heeft gemaakt. Op het gehoor schrijft ze nummers met klassieke-, jazzy-, progressive- en pop-achtige invloeden, dit voornamelijk in de Engelse taal. Haar muziek wordt vergeleken met artiesten/bands als: London Grammar, Kate Bush en Birdy. Rosan deelt haar nummers graag en weet met warme stem en oprecht gevoel het publiek mee te nemen in haar verhaal.

Voor de mannen van de coverband Skip The Dishes hoort muziek maken er gewoon bij. Speciaal voor deze middag spelen zij een akoestische set waarmee zij een relaxte sfeer weten neer te zetten.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws