Aangepast zoeken

zaterdag 17 augustus 2019

ZONDAGMIDDAG LIVE MUZIEK OP HET TERRAS

Zondag 18 augustus biedt een gevarieerd programma met 2 bands en een solo muzikant op het gezellige terras bij JJ Music House.

Liguster, een veelzijdige familieband, speelt deze middag onder andere werk van hun 1e cd. Moeder Helga Buitelaar zingt, speelt fluit, klarinet, doedelzak en bluft er nog meer bij. Dochter Erin Blom is handig met snaren en zingt zo een tweede stem. Dane Blom, de jongste wordt heel blij van de basgitaar en verzint er een derde stem bij. Johan van Drunen verzorgt de percussie en zingt. Liguster in het kort: mooie gezongen harmonieën, eigen werk afgewisseld met smaakvolle covers op interessant instrumentarium. Meerstemmig, fris en anders.


Woodshop maakt songs die de luisteraar een verhaal vertellen. Naast liedjes waar men even stil van wordt, heeft de band ook luchtiger nummers op het repertoire. Wie kent niet het verlangen er even tussenuit te knijpen wat in ‘I’m off’ wordt bezongen? Behalve het eigen materiaal speelt de band ook covers, zoals ‘Rosie’ van Claw Boys Claw en ‘Small Town Boy’ van Bronski Beat afgewisseld met minder bekend werk, zoals ‘Lover I don’t have to love’ van Bettie Serveert en ‘Doubt’ van Boxer Rebellion.

Ton Jenner speelt solo en uitsluitend eigen songs: pop/Americana met een persoonlijk tintje en soms een rauw randje. Op het podium alleen gitaar en zang, in de eigen Palmwood Studio

worden de songs verder uitgewerkt.

Live op ’t Terras begint om 15.00 uur.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws