Aangepast zoeken

donderdag 8 augustus 2019

TERRA: fotograaf Michel Verhoef in de Art Box

Op zondag 18 augustus vindt de laatste editie van ‘Zondag in ’t Park’ plaats van deze zomer. Ook de Terra Art Box zal die zondag voor de laatste keer te bezoeken zijn, met als afsluiter het fotografisch werk van Michel Verhoef. TERRA spreekt van een succesvol experiment met een groot, enthousiast en divers publiek. 

Intieme momenten
Fotograaf Michel Verhoef presenteert zomerse foto's van ‘intieme’ momenten op het strand, de boulevards en de zomerfeesten. In zijn foto's worden onbewaakte momenten vastgelegd, beslissende momenten waarbij de mens centraal staat. Het gebaar, het gedrag of een simpele oogopslag zijn veel voorkomende elementen in zijn fotografie. 
De zogenaamde straatfotografie is zijn domein. Hierbij worden spontane beelden gemaakt, die daarna bewerkt worden. Hierdoor wordt de aanvankelijke candid sterk verbeterd in lichtval, formaat en kleurstelling. Michel Verhoef fotografeert vanaf zijn 10e, maar pas echt serieus sinds 2001. In 2015 werd hij lid van Terra Art Projects. Begin volgend jaar heeft hij een solo expositie bij Pulchri Studio's in den Haag.
De Terra Art Box in het park is geopend van 13-19 uur. Locatie: Dorpsstraat 12 (het festivalterrein ligt hierachter). Meer info: www.zondagintpark.nl. De Terra Art Box is mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Zoetermeer.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws