Aangepast zoeken

zaterdag 24 augustus 2019

Suzanne Sanders Band Live op ’t Terras


Tijdens deze 8e zondag in de reeks Live op ’t Terras op zondag, neemt de Suzanne Sanders Band het publiek mee in hun mystieke dromerige popmuziek met invloeden van folk en Keltische muziek. Waan je in een nieuwe wereld waar niets is wat het lijkt.

De Suzanne Sanders band werkt veel samen met diverse kunstenaars. In mei 2017 bracht Suzanne Sanders het eerste album ‘MyStorieS’ uit. De band bestaat uit: Suzanne Sanders (lead vocalist/songwriter/gitarist), Yiftu Tinken (drummer/percussionist), Abdel Nadal (contrabassist), Licia van Wijngaarden (backing vocalist) & Silvan Liklikuwata (cello). Een live optreden van Suzanne Sanders is een intieme beleving maar ook een groots geheel waarin prachtige verhalen worden verteld.

Singer/songwriter Francesco Daniel speelt ook deze zondag op ’t Terras. Gewapend met gitaar, voettamboerijn/voetdrum speelt hij niet alleen eigen werk maar weet hij ook de grootste hits van andere artiesten op zijn eigen manier te coveren.

De laatste artiest van deze zondag is Tee Bee Brown, de podium identiteit van singer/songwriter Teus de Bruin uit Papendrecht ZH. Hij is bezeten van muziek in het algemeen en de blues in het bijzonder. Pas op latere leeftijd leerde hij gitaar spelen. Uitgedaagd door zijn gitaarleraar schreef hij zijn eerste song. Dit bleek het begin van een lange reeks. In de loop der jaren kreeg de akoestische gitaar steeds meer zijn voorkeur. Met de formatie Tee Bee Brown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje en werden in eigen beheer ook een paar Engelstalige CD’s uitgebracht.

Aanvang van Live op ’t Terras is 15.00 uur. Locatie is JJ MusicHouse in het Van Tuyllpark.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws