Aangepast zoeken

zondag 11 augustus 2019

Man gewond bij steekincident Stationsplein Voorburg

Voorburg - In een hotel aan het Stationsplein vond zondag 11 augustus rond 02.45 uur een steekincident in de relationele sfeer plaats. Een 39-jarige vrouw is in het hotel aangehouden.

Agenten gingen met spoed af op de melding dat er in de lobby van het hotel een man met vermoedelijk een steekwond lag. In het hotel troffen de agenten de man gewond aan. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen is geopereerd. Het hotel is korte tijd afgesloten omdat niet bekend was waar de verdachte zich precies bevond. De vrouw is aangetroffen in een hotelkamer en daar aangehouden. Het gaat om een 39-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Omdat nog onduidelijk is wat zich precies heeft afgespeeld is ook de man (31 uit Den Haag) als verdachte aangehouden.


Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat mogelijk met dit steekincident te maken heeft. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws