Aangepast zoeken

donderdag 1 augustus 2019

Deelnemersexpositie bij TERRA: 30x30!

Laat je bij Terra Art Projects verrassen en verbazen door het talent uit eigen stad. Een expositie met voor ieder wat wils: dat is wat 25 deelnemers van de kunstorganisatie aan het publiek laten zien. De titel van de expositie verraad de belangrijkste voorwaarde om te mogen deelnemen: het werk moet een afmeting hebben van 30x30cm!

Geen kunstwerk hetzelfde!

De vastgestelde maat betekent zeker niet dat alle kunst ook hetzelfde is! Integendeel: alle 25 deelnemers hebben hun eigen stijl, kleurgebruik en inspiratiebronnen. Denk aan de muziek, die Fieke Hordijk in haar wandobjecten van messing verwerkt, de zachte draadjes, wol en vilt van Verolique Jacobse en Loulou Joolen of de geometrische designobjecten van Charlotte Wagemaker, geïnspireerd op de Islamitische architectuur.
Ook de teken- en schilderkunst is goed vertegenwoordigd. Gerard Kamphuis toont zijn kenmerkende expressionistische weerspiegelingen, Marja Milo en Leo van der Meer hun indringende portretten en Debora Makkus haar bijzondere realistische werk. 
Het is slechts een deel van de bijzondere collectie van veertig werken die te zien en te koop zullen zijn. Dat maakt een bezoek aan deze expositie zeker de moeite waard!
De expositie 30x30 is te zien van zaterdag 10 augustus t/m woensdag 25 september. Locatie: Dorpsstraat 12, Zoetermeer. Het TERRATORIUM (toegang gratis) is geopend van wo t/m zo (13-17 uur). Er zullen regelmatig kunstenaars aanwezig zijn. Kijk op de website (www.terra-artprojects.com) voor data. Of volg TERRA op Facebook: www.facebook.com/TerraArtProjects of Instagram: terrazoetermeer om meer te weten te komen over de kunstenaars en het werk!

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws