Aangepast zoeken

donderdag 1 augustus 2019

11 augustus: Lisa van Noorden in de Art Box

Van jong tot oud en van kunstliefhebber tot kunsttwijfelaar: Terra Art Projects heeft de afgelopen weken iedereen in de Art Box mogen verwelkomen. Een speciaal voor de gelegenheid gestylde zeecontainer doet tijdens het festival ‘Zondag in ’t Park’ dienst als expositieruimte. Met succes, want er worden iedere week veel (nieuwe) kunstkijkers bereikt. De box staat er nog twee weken.

Lisa van Noorden woont en werkt in Rotterdam. Zij maakt tekeningen, schilderijen en 3d-objecten. Ook maakt zij kunstwerken in de privé- en openbare ruimte. 
“Mijn tekeningen richten zich voornamelijk op vrouwen en hun manieren van zelfbescherming en overleven in onze gecompliceerde gekke wereld. Mijn werken maak ik heel nauwkeurig: een mix van analoog, handwerk en computertechniek. Daarbij maak ik ook graag gebruik van symbolen die een sterke en duurzame betekenis hebben in onze samenleving zoals diamanten, sterren, schedels en dieren. 
Kunstenaar en ondernemer
Naast mijn werk als kunstenaar ben ik ondernemer. Ik houd enorm van reizen en mijn werk heeft me op veel plekken in de wereld gebracht: van Dubai tot Moskou en New York. Ik vind het ontzettend leuk om nu op Zondag in ’t park te staan, en kijk er naar uit om een dag heerlijk te kunnen tekenen.”

De Terra Art Box in het park is geopend van 13-19 uur. Locatie: Dorpsstraat 12 (het festivalterrein ligt hierachter). Meer info: www.zondagintpark.nl.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws