Aangepast zoeken

zondag 21 juli 2019

ZONDAGMIDDAG LIVE OP ‘t TERRAS bij JJ Music House

Zondagmiddag treedt de fameuze Van Piekeren op in de tuin van JJ Music House. Deze kleinkunstenaar jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Met zijn rauwe, doorleefde stem neemt de verhalenverteller en zanger je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen. De mannen zijn zeer muzikaal en hebben een creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.                

 Luisterend naar de bluesnummers van Blues Willis waan je je in de tijd van de harde werkers op de katoenvelden, een regenachtige dag op het station, verdriet om een verloren liefde… Kortom, muziek die je raakt en je niet snel zult vergeten. In de muziek van het duo, bestaande uit Freek Carels en Peter van den Heuvel, hoor je het respect, de liefde, passie en gevoel in iedere toon.  

 Dat er vele stromingen binnen de blues zijn, wordt duidelijk bij het het optreden van de formatie Painted Blues. Hun muzikale voorkeur blues

schurkt aan de soul en funk en een beetje rock. Deze groep fanatieke en ervaren muzikanten hebben elkaar gevonden en weten zelfs akoestisch een energieke set neer te zetten.

 Live op ’t Terras begint om 15.00 uur. De vrije entree maakt deze middagen voor iedereen toegankelijk.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws