Aangepast zoeken

dinsdag 16 juli 2019

Hartverwarmende editie Live op het terras bij JJ Music House


Ondanks dat de zon regelmatig achter de wolken verdween kwam hij op het terras van JJ Music House toch tevoorschijn in de vorm van hartverwarmende optredens van drie fantastische muzikanten.Als eerste konden de meer dan 50 toehoorders genieten van het meesterlijke gitaarspel van David Flores. Hij speelde enkele klassieke gitaarstukken maar ook het beroemde gitaar stuk uit de Deerhunter. Het aanwezige publiek luisterde ademloos naar deze kippenvel trekkende gitaarvirtuoos. Je kon een speld horen vallen.
Website David FloresAls tweede trad de Zoetermeerse Angie White op. Angie heeft een geweldige warme stem die je hart weet te raken. Vooral met het nummer "Scars" maakte Angie veel indruk. Ze zingt het nummer met zoveel gevoel dat je er een brok van in je keel krijgt. Ondanks dat ze verkouden was zette deze Zoetermeerse diva een prachtig warm optreden neer.
Website Angie White

Als laatste gastmuzikant was Fabian aan de beurt. Fabian is een verhaal apart. Hij brengt eigen werk met een vleugje hiphop/rap maar vooral ook de old school blues. Hij heeft een herkenbaar eigen geluid. Fabian deed onder andere mee aan The Beste Singer Songwriter en zijn muziek is geïnspireerd op grootheden als Mississippi John Hurt, J.J. Cale en Tony Joe White. Als je je ogen dicht doet waan je je op een veranda met een schommelstoel ergens in Mississippi delta. De oude invloeden van grootheden als Robert Johnson druipen uit Fabian's gitaar. Ook zijn stem heeft iets weg van de old school blues grootheden. Warm, rauw en oprecht. Ben je een liefhebber van de echte oude blues, dan moet je deze man beslist gaan zien.
Website Fabian Schrama

Aanstaande zondag is er een nieuwe intieme editie van Live op het terras. Kom langs en geniet van de kwaliteit van de optredens onder het genot van een hapje en drankje verzorgt door JJ Music House.

JJ Music House

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws