Aangepast zoeken

maandag 8 juli 2019

GOED SPEURWERK LEIDT NAAR GESTOLEN AUTO

Tijdens de surveillance zagen agenten een Audi geparkeerd staan op de Rhônestroom waarvan de kentekenplaten voorzien waren een zogenaamde duplicaatcode 1.

Bij bevraging van het kenteken in de politieregisters bleek echter dat er een tweede duplicaatcode voor dit kenteken was afgegeven. Hierop is contact opgenomen met de tenaamgestelde en die wist te vertellen dat haar auto netjes voor de deur stond in Nootdorp.
Wel hadden onbekenden een aantal dagen geleden de kentekenplaten van haar auto weggenomen.

Gelet op alle informatie kon worden vastgesteld dat de Audi vermoedelijk van diefstal afkomstig was en werd daarom in beslag genomen. Het voertuig werd door Team Transport Den Haag overgebracht naar het politieverzamelgebouw alwaar deze uitvoerig onderzocht zal worden op identiteit en om sporen veilig te stellen van de gebruiker(s)

Heeft u informatie over dit voertuig of bent u in het bezit van camera’s waarmee eventuele verdachten in deze zaak zijn vastgelegd? Neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws