Aangepast zoeken

donderdag 11 juli 2019

Festival Schollenpop niet meer gratis

De kosten van het organiseren van een muziekfestival  zijn de laatste jaren gestegen, vooral vanwege de strengere eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Om de continuïteit en toekomst van ons mooie festival te waarborgen zijn wij na 22 edities helaas genoodzaakt om dit jaar voor de allereerste keer een entreeprijs aan onze bezoekers te vragen. Als Stichting - zonder commercieel oogmerk - hebben wij de afgelopen jaren deels kunnen terugvallen op subsidie van de Gemeente, welke subsidie dit jaar beduidend lager is.
Daarbij is het succes van Schollenpop mede afhankelijk van de weersomstandigheden. De vorige edities zijn de weergoden Schollenpop minder gunstig gezind geweest, waardoor we minder bezoekers konden verwelkomen.

Wij kunnen dan ook niet anders dan deze stap nemen en een entreeprijs vragen om de 22e editie van Schollenpop doorgang te laten vinden!

Wij doen er alles aan om de Schollenpoptraditie voort te zetten en het festival te blijven organiseren. Zo wordt er op de vrijdag voorafgaande aan Schollenpop  het "Hollands Feest Aan Zee" gehouden, met dit muziekfestijn wordt Schollenpop ondersteund.
Op Hollands Feest Aan Zee treden o.a. Anita Meijer, Django Wagner en Samantha Steenwijk op. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart, kijk op www.hollandsfeestaanzee.nl

Ons doel is ervoor te zorgen dat Schollenpop een laagdrempelig en voor een ieder toegankelijk festival blijft. Daarom hebben wij de entreeprijs laag gehouden en bepaald op €  3,--  per bezoeker vanaf 18 jaar en vanaf 15:00 uur.

Ben je jonger dan 18 jaar of ben je voor 15:00 uur op het festivalterrein dan is de toegang van Schollenpop op zaterdag 3 Augustus 2019 nog altijd GRATIS !

Wij rekenen op jullie begrip en gaan ervan uit dat we jullie allen op 3 augustus a.s. mogen begroeten op een zonovergoten Schollenpop!

Indien jij op andere wijze een bijdrage zouden willen leveren aan het behoud van Schollenpop door te willen sponsoren of donateur te worden stuur dan een e-mail aan info@schollenpop.nl

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws