Aangepast zoeken

vrijdag 26 juli 2019

Festival CuliNESSE gaat wederom uitverkopen

Laatste donderdagtickets

De kaartverkoop voor festival CuliNESSE, wat deze zomer met haar negende editie verhuist naar een nieuwe locatie, gaat hard. De organisatie verwacht een dezer dagen de donderdag online uit te verkopen. Ook zullen de vrijdag en zaterdag spoedig volgen. ‘Naar verwachting zullen we voor aanvang van het festival volledig uitverkopen.’ Aldus de organisatie. 

Van donderdag 29 augustus t/m zaterdag 31 augustus is de negende editie van culinair muziekfestival CuliNESSE. De organisatie maakte eerder al een flinke lijst aan headliners bekend: Guus Meeuwis, BLØF, Clouseau, K’s Choice, DI-RECT, Douwe Bob, Waylon, Jett Rebel en Wulf. Inmiddels is ook de programmering van het nieuwe DaDa podium bekend met o.a. Davina Michelle, MAAN, Convoi Exceptional en The Originals. Ook kunnen bezoekers hun hart ophalen in de CuliNESSE Sunset Kroeg.

De organisatie adviseert bezoekers om niet te lang te wachten: ‘Als we online uitverkopen, zijn alleen de laatste hardcopy kaarten nog te koop bij onze verkooppartner Shoeby Nieuwerkerk, in winkelcentrum de Reigerhof.’

Eerder presenteerde de organisatie de verhuisplannen: in verband met het bestemmingsplan op de oude locatie, is CuliNESSE genoodzaakt in 2019 te verhuizen. Het festival krijgt een plek aan de zuidzijde van het Nesselande strand en het Oeverpark. Alle culinaire smaakmakers krijgen een pop-up terras op het culinaire strand. Ook het nieuwe DaDa podium, vernoemt naar Stichting DaDa, krijgt hier een plek. 

De culinaire bezoekers kunnen hun smaakpapillen laten genieten bij de lokale restaurants. In 2019 zijn o.a. Hotel New York, Restaurant Three, Restaurant FRED**, L’Italiano, Asian Glories, HIT eten & Drinken, De Hemel op Aarde, Muller&Co, De Prins van Terbregge, van S Wijn & Tapas en De Branders runnen hun pop-up restaurant op het culinaire strand.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws