Aangepast zoeken

zaterdag 13 juli 2019

DEZARIE headliner op Rastaplas

Rastaplas doet ieder jaar weer haar uiterste best om toch net even wat anders te programmeren dan de mainstream acts die zo her er der toch al te bewonderen zullen zijn.

Deze keer is er een wel zéér speciale band vastgelegd.

Met trots presenteren we dan ook onze headliner van de zaterdag: DEZARIE

Alhoewel de van St.Croix / US Virgin Islands  afkomstige roots empress al in 2001 haar eerste album uitbracht en inmiddels over de hele wereld fans gemaakt heeft, was ze tot vorig jaar niet eerder in Europa te bewonderen. Afgelopen zomer deed ze een eenmalig optreden tijdens het befaamde Franse reggae festival van Bagnols sur Ceze. Dit jaar zou het wederom om maar om 1 exclusieve Europese show gaan. Het Öland Roots festival in Zweden was in eerste instantie de enige uitverkorene.Maar ook Rastaplas heeft het voor elkaar gekregen haar tijdens de komende editie een exclusieve show voor Nederland te komen laten verzorgen!

Alleen al het feit dat ze al zo lang muziek maakt maar hier nog nooit eerder geweest is omringt haar met een bepaalde mystiek. En die mystieke vibes komen nog meer naar voren in haar muziek. Verwacht meditatief diepe baslijnen geproduceerd door Ron Benjamin (ex.Midnite) en messcherpe, intelligente teksten waarin ‘equal rights & Justice’ centraal staan. In combinatie met haar unieke stemgeluid zal dit garant staan voor een zowel muzikale- als spirituele reis door de diepste krochten der roots reggae. Roots to the bone.

Hier moet je dus bij zijn!

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws