Aangepast zoeken

woensdag 26 juni 2019

Zoetermeerse rijschool failliet, rijschoolhouder en gezin met de dood bedreigd

Zoals zovelen al hebben vernomen, hebben wij vanmorgen gedwongen moeten stoppen met onze werkzaamheden. Wat ik ten zeerste betreur voor onze leerlingen en ons personeel die al zolang zich voor ons inspannen. De facebookpagina hebben wij vanmorgen om 10.00 uur offline gehaald zodat niet meer mensen zich zouden inschrijven. De mensen die door onze verwoede pogingen om de zaak te redden zijn ingepland, startend vanaf 28 juni zijn per mail benadert NIET te betalen i.v.m de problemen.

Het personeel welke vanmorgen zouden beginnen om de mensen persoonlijk te informeren zijn gedwongen geëvacueerd door serieuze bedreigingen met letsel of zelfs dood. Ook personeelsleden die alleen maar hun uiterste best hebben gedaan en ook gedupeerd zijn door onze val, worden thuis aan de deur met de dood bedreigd.

 Ook wij zijn deze ochtend onder politiebegeleiding ondergedoken. Dit omdat de woning,kinderen en wij persoonlijk worden bedreigd met de dood en er kogels in de brievenbus lagen. Het verhaal dat ik persoonlijk met al het geld zou zijn vertrokken naar het buitenland is een verzinsel. De afgelopen week heb ik alle mogelijkheden onderzocht en geprobeerd om de zaak te redden. Helaas werd deze poging vannacht abrupt afgebroken na nachtelijk bezoek en hebben wij hierdoor niet alles kunnen afronden.

 Het verhaal kent helaas alleen maar verliezers. Wij hebben voornemens om zover mogelijk de opgelopen schade te beperken. Voor de leerlingen, maar ook de instructeurs die zijn getroffen. Ik kan niet anders dan mijn excuses aanbieden naar alle betrokkenen. Ook wij zijn alles kwijt en kunnen vrijwel geen kant meer op. Voor de mensen die de bedreigingen uiten en uitvoeren in sommige gevallen vraag ik vriendelijk te beseffen dat er geen opzet in het spel is, en ook wij een verliezer zijn.

 Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik dit betreur en mij schaam voor het omvallen van ons mooie bedrijf, waar we met zijn allen zo hard voor gewerkt hebben.

 Ik bied iedereen nogmaals mijn excuses aan.

F. Aalbregt

Lees meer: http://m.verkeersschool-aalbregt.com/

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws