Aangepast zoeken

vrijdag 21 juni 2019

Volgende week maar liefst drie dagen Parkpop in Den Haag!


De zomer is officieel begonnen, het Parkpop weekend staat om de hoek: volgende week niet één, niet twee, maar drie dagen Parkpop in Den Haag! We swingen op vrijdag 28 juni door de Haagse binnenstad bij Parkpop Downtown | SENA'S Girls (who) Rock & ShoppingNight Den Haag 'Uptown Funk'. Gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni in het Zuiderpark, met o.a. Skunk Anansie, Tears for Fears en Nile Rodgers en CHIC. Met als afsluiter natuurlijk Parkpop The Hague op zondag 30 juni in het Zuiderpark. Check hier alle ins en outs!

PARKPOP DOWNTOWN | SENA'S GIRLS (WHO) ROCK (GRATIS)
VRIJDAG 28 JUNI
Parkpop trapt af met een gratis toegankelijk powervrouw programma in Paard. Want genderongelijkheid in de muziek, dat kan natuurlijk niet! Bij Parkpop Downtown laat de line-up van I am Aisha, Muthoni Drummer Queen, Rondé, Sheila & The Kit, Hooverphonic, Asezina, S10 en Tante Joke Karaoke Band zien dat vrouwen in de muziekindustrie serieus genomen moeten worden. Powervrouwen in de hoofdrol, maar een feestje voor iédereen!
En goed nieuws: Parkpop en ShoppingNight Den Haag slaan de handen ineen en laten, naast het Paard, ook het stadshart dansen met ShoppingNight ‘Uptown Funk’! Dit jaar kan je al swingend door de straten van de Binnenstad Den Haag genieten van livemuziek en toffe optredens.

Parkpop Downtown | vrijdag 28 juni 
Paard | Prinsegracht 12, 2512 GA, Den Haag
Aanvang: 19:00 – 04:00 uur
ShoppingNight Den Haag; ‘Uptown Funk’ | vrijdag 28 juni 
Binnenstad Den Haag
Aanvang: 17:00 – 00:00 uur

PARKPOP SATURDAY NIGHT
ZATERDAG 29 JUNI
Of je nu uitbundig wil grooven of fanatiek wil rocken; bij Parkpop Saturday Night kan het allemaal! Sluit aan en beleef gegarandeerd een unieke reis door de tijd, wereld en vele muziekgenres. De vernieuwde zaterdag binnen het Parkpop Weekend biedt een breed scala aan grote artiesten.


 Niemand minder dan Skunk Anansie, Tears For Fears, Nile Rodgers & CHIC, Cypress Hill, Triggerfinger, DI-RECT, MY BABY, Navarone en Gruppo Sportivo zorgen voor de ultieme, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark.

Koop nu je tickets (€48,50 incl. servicekosten) op: Parkpopsaturdaynight.nl.

Parkpop Saturday Night | zaterdag 29 juni 
Zuiderpark, Den Haag
Aanvang: 13:30 – 23:15 uur

PARKPOP THE HAGUE (GRATIS)
ZONDAG 30 JUNI
Op zondag 30 juni viert Parkpop, een van Europa’s grootste gratis popfestivals, alweer haar 39e editie in het Zuiderpark! De gratis toegankelijke festivaldag is met 7 podia en tientallen acts de knallende afsluiter van het Parkpop Weekend.


Ilse DeLange, Waylon, Walk Off The Earth, Jett Rebel, Kovacs, Ronnie Flex & Deuxperience, Maan en Frenna & 777 Band zijn erbij! En natuurlijk zie je ook als vanouds de crème de la crème van de stad op het Haags Veld, door MusiconPopradarPIPGUAPStichting Aight en Cultuurschakel,


Parkpop The Hague | zondag 30 juni 
Zuiderpark, Den Haag
Aanvang: 12:00 – 21:30 uur

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws