Aangepast zoeken

donderdag 13 juni 2019

Vier verdachten aangehouden na mishandeling Stadhuisplein

Zoetermeer - Agenten hielden dinsdag 11 juni vier verdachten aan in een onderzoek naar een mishandeling die plaatsvond op het Stadhuisplein op zondag 12 mei. Bij de mishandeling raakten vier personen gewond.

De mishandeling vond plaats in het uitgaansgebied op het Stadhuisplein. Agenten kregen op zondag 12 mei rond 04.00 uur de melding dat meerdere personen gewond waren geraakt na een vechtpartij. Eén persoon raakte in eerste instantie gewond bij de vechtpartij. Toen drie anderen de boel wilden sussen en tussen beiden sprong moesten ook zij rake klappen incasseren. Drie van de slachtoffers raakte door de mishandeling korte tijd buiten bewustzijn. De vechtpartij was ontstaan in een snackbar in het uitgaansgebied. De politie startte een onderzoek en sprak met meerdere getuigen. Ook werden camerabeelden uitgekeken.


Aanhoudingen

Het politieonderzoek leidde naar vier verdachten. Het gaat om drie 27-jarige mannen uit Zoetermeer en een 27-jarige man uit Benthuizen. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging en zijn op het politiebureau gehoord. Drie van hen moeten zich later voor de politierechter verantwoorden.

Uitgaansgeweld nooit getolereerd

Wij tolereren nooit uitgaansgeweld en doen er alles aan om de daders hiervan te achterhalen.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws