Aangepast zoeken

donderdag 27 juni 2019

ShoppingNight, Parkpop en Veteranendag: kom op de fiets of met het ov

Komend weekend kunt u naar ShoppingNight, Parkpop en Veteranendag. Daardoor wordt het drukker in de stad dan normaal. Gaat u naar deze evenementen op 28, 29 of 30 juni? Ga dan met de fiets of met het openbaar vervoer.

Fiets stallen

De 3 evenementen zijn goed bereikbaar met de fiets. Tijdens evenementen is het extra belangrijk dat hulpdiensten door de straten kunnen rijden. Zet uw fiets daarom op de daarvoor bedoelde plekken. Er zijn extra fietsenstallingen bij het Zuiderpark tijdens Parkpop.

Openbaar vervoer

De binnenstad is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Vanaf station Hollands Spoor: tram 16 (richting Statenkwartier) of 9 (richting Scheveningen Noord). Uitstappen halte Kalvermarkt/Stadhuis.

Vanaf Centraal Station: tram 2, 3, 4 of 6. Uitstappen halte Grote Markt.

Bus 22 of 24. Uitstappen halte Centrum.

Naar het Zuiderpark rijden vanaf station Hollands Spoor en Centraal Station (halte Schedeldoekshaven) tram 16 (richting Wateringen) en 9 (richting Vrederust). Vanaf station Hollands Spoor is het ook mogelijk bus 26 te nemen.

Kijk voor de meest actuele informatie over het openbaar vervoer op www.htm.nl en www.ns.nl.

Parkeren

Vanwege de verwachte drukte adviseren de gemeente en de organisaties van de evenementen om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Komt u toch met de auto? Parkeer uw auto langs de randen van de stad in 1 van de P+R locaties.

Afsluitingen

Houd er rekening mee dat de Koningstunnel is afgesloten door werkzaamheden.

Tijdens ShoppingNight is de Grote Marktstraat afgesloten voor verkeer.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws