Aangepast zoeken

dinsdag 4 juni 2019

Parkpop Next Door: Parkpop breidt uit naar Leyweg

Parkpop Den Haag is het grootste gratis popfestival van Nederland. Ieder jaar presenteert Parkpop op de laatste zondag van juni een bataljon aan nationale en internationale artiesten in het Haagse Zuiderpark. Met Parkpop Saturday Night op zaterdag en Parkpop Downtown op vrijdag is het ieder jaar drie dagen feest in Den Haag! Voor het eerst dit jaar trapt Parkpop af in winkelcentrum Leyweg, naast het Zuiderpark met een programma speciaal voor de bewoners van Escamp. De kick-off is op zaterdag 22 juni. 

Programma 
Een keur aan artiesten treedt op van 13:00 uur tot 19:00 uur op het marktplein naast de voormalige V&D en op het plein bij de HEMA. Feestelijke acts als Trafassi, De Coronas en Mike Peterson zijn van de partij! Ook dit evenement is vrij toegankelijk. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging van de Leyweg en supermarkt Hoogvliet, die podiumsponsor is. In de week voorafgaand aan het festival kunnen in de Hoogvliet boodschappenpakketten gewonnen worden. Tevens biedt de winkeliersvereniging een aantal sets van twee toegangskaarten aan voor het betaalde Parkpop Saturday Night event aan die een week later in het Zuiderpark plaatsvindt. Houd de Facebookpagina van de Leyweg goed in de gaten de komende tijd.
Profilering winkelcentrum Leyweg
Stadsdeelwethouder Escamp Richard de Mos zet zich in voor het winkelcentrum en heeft ervoor gezorgd dat er dit jaar meer grote evenementen worden georganiseerd op de Leyweg. De Leyweg is het tweede winkelgebied van Den Haag en stadsdeel Escamp is het grootste stadsdeel van Den Haag. Met de organisatie van Parkpop Next Door wordt de Leyweg op een unieke manier in de spotlight gezet en de winkeliers zijn hier enorm door verheugd. De Mos: "Met deze spin-off van een groot festival als Parkpop geven we de Leyweg een mooie boost, net als met het Escampfestival dat later dit jaar verhuist van het Zuiderpark naar de Leyweg."

Kijk voor meer informatie op Leyweg.nl en houd de Facebookpagina van Winkelcentrum Leyweg in de gaten!

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws