Aangepast zoeken

dinsdag 18 juni 2019

Grote verbouwing Albert Heijn Meerzicht Zoetermeer  

Zoetermeer, 18 juni 2019 – Albert Heijn in het Zoetermeerse Meerzicht sluit vrijdag 19 juli om 15:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel aan de Middelwaard 93 wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met meer zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 31 juli om 12:00 uur.

 “We zitten nu midden in de voorbereidingen voor de verbouwing. Klanten merken daar niets van. Het gebeurt immers allemaal achter de schermen”, vertelt supermarktmanager Leo van der Meer. Zo worden de medewerkers nu al opgeleid tot ‘master in vers’. De aftrap van dit trainingstraject vindt plaats in een speciale verstruck die donderdag 20 juni op het parkeerterrein van winkelcentrum Meerzicht staat. “Hierdoor kunnen wij straks klanten nog beter informeren over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”

 Blauwe muisjes

De verbouwing van de supermarkt blijft binnen de bestaande muren. Door een slimme herinrichting wordt de winkel ruim van opzet en kan het versaanbod aanzienlijk worden uitgebreid. Het team van Albert Heijn Meerzicht nodigt iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 31 juli. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties. “Eigenlijk beginnen we al om 11:30 uur. Dan delen we in het winkelcentrum beschuit met blauwe muisjes uit”,  aldus Leo van der Meer.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws