Aangepast zoeken

woensdag 26 juni 2019

Getuigen gezocht van schietincident in Den Haag

Den Haag - Na een melding van een schietincident aan de Rijswijkseweg, kruising met de Van Leeuwenhoekstraat dinsdagmiddag 25 juni rond 17:35 uur doet de politie onderzoek. Volgens ooggetuigen zouden er twee mannen beschoten zijn door een andere man. Zowel de slachtoffers, als de verdachte zijn gevlucht. Het is onbekend of er gewonden zijn. Er is nog niemand aangehouden.

De auto van een omstander werd geraakt door een kogel. Deze auto wordt nader onderzocht. Verder vonden agenten in de omgeving van de Trekweg de mogelijke achtergelaten vluchtscooter aan. Deze is in beslag genomen voor nader onderzoek. De politiehelikopter hielp mee in de zoektocht naar verdachten, maar die zijn hierbij niet aangetroffen. Rechercheurs doen uitgebreid sporenonderzoek in de omgeving van de Rijswijkseweg. Ook doen agenten er buurtonderzoek.

De politie zoekt getuigen van het schietincident.. Hebt u iets gezien of gehoord? Of bent u in het bezit van camerabeelden? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws