Aangepast zoeken

donderdag 6 juni 2019

Festival CuliNESSE gaat verhuizen Organisatie maakt nieuwe locatie bekend

Van donderdag 29 augustus t/m zaterdag 31 augustus is de negende editie van culinair muziekfestival CuliNESSE. In verband met de start van de bouwplannen voor de huidige locatie op het noorderstrand, moet CuliNESSE verhuizen.
De organisatie maakte de nieuwe locatie bekend: “Festival CuliNESSE zal verhuizen naar het Oeverpark, aan de zuid zijde van het Nesselande strand. Een locatie waar het festival nog meer kan groeien in kwaliteit.” aldus de organisatie.

CuliNESSE zal verhuizen naar de andere zijde van het Nesselande strand; het Oeverpark. In 2018 is een grote publieksenquête afgenomen, waarbij is gekeken naar de wensen en feedback van bezoekers. “Ruimte, routing en drukte waren veelvoorkomende aandachtspunten. Door gebruik te maken van het strand voor de culinaire deelnemers en het Oeverpark voor het muziekpodium, wordt de beleving voor bezoekers een stuk ruimer. Ook zal er in 2019 een nieuw, derde podium, op het strand, bijkomen. Dus eten en muziek gaan nog steeds samen.” geeft Brendo Festen van CuliNESSE aan. “We gaan investeren in een succesvolle verhuizing en een mooie editie in 2019.” 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws