Aangepast zoeken

dinsdag 18 juni 2019

Drie verdachten aangehouden na schietincident

Zoetermeer - Na een schietincident op de Duitslandlaan op maandagavond 17 juni hebben agenten drie personen aangehouden. Bij het schietincident raakte één persoon gewond.

Rond 19:10 uur ontving de politie een melding van het schietincident. Ter plaatse troffen agenten een persoon aan die gewond was. Het slachtoffer werd ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld.

De agenten zetten een plaats delict af en er werd een onderzoek gestart. Enkele getuigen vertelden agenten dat er voorafgaand aan het schietincident zes mannen ruzie met elkaar zagen maken. Deze ruzie ontaardde in een vechtpartij, waarbij vervolgens geschoten zou zijn. Twee verdachten, Zoetermeerders van 23 en 17 jaar werden direct aangehouden, in de omgeving van het plaats delict. Ook het slachtoffer, een 22-jarige man uit Zoetermeer is aangehouden.
De drie andere verdachten gingen er vandoor in een auto. Naar hen werd gezocht, waarbij ook de politiehelikopter werd ingezet. Zij zijn niet meer aangetroffen.

Getuigen gezocht

De recherche komt graag in contact met getuigen van het schietincident of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws