Aangepast zoeken

donderdag 13 juni 2019

BEST OF FIVE vrijdag Live in JJ Music House

Best of Five is beslist geen doorsnee band maar een zeer professioneel samengestelde groep van uitstekende muzikanten. In de loop der jaren is Best of Five uitgegroeid tot een band met een eigen geluid en presentatie, ook al worden er uitsluitend covers gespeeld.
Wat Best of Five uniek maakt is enerzijds het absoluut perfect en getrouw weergeven van covers en anderzijds het opnieuw arrangeren van covers waarbij zeer verrassende en nieuwe uitvoeringen het resultaat zijn.
Tot slot wordt alles beslist live gespeeld en komt er nooit een vooraf ingeprogrammeerd geluid de zaal in. Alles, maar dan ook alles is live, zowel de muziek als de vocalen.
Daarnaast is sfeer voor ons heel erg belangrijk. Wij zijn altijd op zoek naar een interactieve sfeer met ons publiek die een warm en betrokken gevoel doet ontstaan waarin onze muziek en uitstraling als band, samen met ons publiek zorg dragen voor een “warme” en sfeervolle avond.

En over complimenten gesproken, Best of Five is ook in Hilversum opgevallen. Met een aantal nieuwe arrangementen heeft de NCRV op Radio 2 aandacht besteed aan Best of Five in de wedstrijd om de beste cover in de Top 2000 Covers van Radio 2.

Datum: vrijdag 14 juni 2019
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 min. voor aanvang
Entree: € 5,-
Info JJ music House

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads