Aangepast zoeken

zaterdag 2 februari 2019

Nieuw muziekspektakel in Gemeente Lansingerland heeft vliegende start

Het nieuwe culinaire muziekfestival Opperdepop is op vrijdag 1 februari gestart met de Early Bird kaartverkoop gestart en krijgt een warm onthaal uit de regio. De organisatie is aangenaam verrast over het hoge animo. ‘Het is natuurlijk pas de eerste editie en dan direct zo veel animo vanuit de inwoners van Lansingerland en omstreken. Dat is natuurlijk fantastisch. Zelfs zo fantastisch, dat de website het even flink zwaar had toen de tickets live gingen.’grapt Robert Boevé van de organisatie.‘Maar zonder dollen, we zijn ontzettend blij en vereerd dat het festival, nu al, zo goed ontvangen wordt. Daar doen we het voor!’
Gemeente Lansingerland – Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek – is komend najaar een festival rijker: op vrijdag 13 en zaterdag 14 september strijkt culinair muziekfestival Opperdepop festival neer in het Annie M.G. Schmidtpark. Bekende artiesten en de meest talentvolle smaakmakers uit de regio vormen de line-up.

De eerste muzikale namen zijn al bekend:Golden Earring, Jan Smit, Nielson, Waylon, Maan en Davina Michelle. Daarnaast kunnen de gasten zich in de culinaire watten laten leggen bij de restaurants uit de regio, die tijdens het festival een pop-up terras runnen. Opperdepop Festival kiest er bewust voor om geen foodtruck evenement te zijn, maar te werken met lokale horecaondernemers die na het festival ook nog een keer te bezoeken zijn in hun eigen restaurant.

Opperdepop Festival wordt georganiseerd door Robert Boevé en Brendo Festen (productiebureau Vivre Productions), initiatiefnemers van o.a. festival CuliNESSE in Rotterdam-Nesselande en festival RotterdamseKost in Rotterdam. Samen met Robèr Willemsen (eigenaar van o.a. Muller & Co, Proeflokaal De Pui en Melief Bender) komt dit nieuwe festival tot stand. Ook verbinden partners zoals horecagroothandel als Zegro 
en bierbrouwerij Heineken zich aan het evenement.

De kaartverkoop voor dit nieuwe evenement is op 1 februari om 11:00 via
www.opperdepop-festival.nl gestart. Momenteel worden er nog Early Bird kaarten verkocht zolang de voorraad het toelaat en daarna zal de reguliere verkoop van start gaan.
Praktische informatie:
Wat: Opperdepop Festival
Wanneer: 13 en 14 september 2019
Waar: Annie M.G. Schmidtpark
Meer informatie:
www.opperdepop-festival.nl

Prijzen Early Bird Tickets
Early Bird vrijdag € 19,- // Early Bird kids vrijdag € 7,50
Early Bird zaterdag  € 21,- // Early Bird kids zaterdag € 7,50
Early Bird Passe-Partout € 31,50 // Early Bird kids Passe-Partout € 10,50
Prijzen zijn inclusief € 1,50 servicekosten en exclusief kosten iDeal.


NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws