Aangepast zoeken

donderdag 17 januari 2019

Nieuw muziekspektakel in Gemeente Lansingerland

Opperdepop 2019 – smaakvol genieten van muziek en lokale restaurants

Gemeente Lansingerland – Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek - zijn komend najaar een festival rijker: op vrijdag 13 en zaterdag 14 september strijkt culinair muziekfestival Opperdepop festival neer in het Annie M.G. Schmidtpark. Bekende artiesten en de meest talentvolle smaakmakers uit de regio vormen de line-up.


De eerste muzikale namen zijn al bekend:Golden Earring, Jan Smit, Nielson, Waylon, Maan en Davina Michelle. Daarnaast kunnen de gasten zich in de culinaire watten laten leggen bij de restaurants uit de regio, die tijdens het festival een pop-up terras runnen. Opperdepop Festival kiest er bewust voor om geen foodtruck evenement te zijn, maar te werken met lokale horecaondernemers die na het festival ook nog een keer te bezoeken zijn in hun eigen restaurant.Opperdepop Festival wordt georganiseerd door Robert Boevé en Brendo Festen (productiebureau Vivre Productions), initiatiefnemers van o.a. festival CuliNESSE in Rotterdam-Nesselande en festival RotterdamseKost in Rotterdam. Samen met Robèr Willemsen (eigenaar van o.a. Muller & Co, Proeflokaal De Pui en Melief Bender) komt dit nieuwe festival tot stand. Ook verbinden partners zoals horecagroothandel als Zegro en bierbrouwerij Heineken zich aan het evenement.De kaartverkoop voor dit nieuwe evenement start op 1 februari om 11:00 via
www.opperdepop-festival.nl. Eerst gaan de Early Bird tickets van start, deze zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Daarna gaan de tickets in prijs omhoog.

Praktische informatie:
Wat: Opperdepop Festival
Wanneer: 13 en 14 september 2019
Waar: Annie M.G. Schmidtpark
Meer informatie:
Prijzen Early Bird Tickets
Early Bird vrijdag € 19,- // Early Bird kids vrijdag € 7,50
Early Bird zaterdag  € 21,- // Early Bird kids zaterdag € 7,50
Early Bird Passe-Partout € 31,50 // Early Bird kids Passe-Partout € 10,50
Prijzen zijn inclusief € 1,50 servicekosten en exclusief kosten iDea

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws