Aangepast zoeken

donderdag 29 november 2018

Op 15 en 16 december zijn kasteel en park Duivenvoorde omgetoverd in kerstsfeer

Op zaterdag 15 en zondag 16 december zijn kasteel en park Duivenvoorde omgetoverd in kerstsfeer. Op het landgoed vindt een gezellige, intieme kerstmarkt plaats met 17 verschillende kerstkramen en in het kasteel staan prachtige kerstbomen en fonkelende decoraties; een waar kerstsprookje voor jong en oud! 

Sfeervolle kerstmarkt
Bezoek in het kasteelpark de knusse en kleinschalige kerstmarkt met houten chalets en sfeervolle kerstverlichting terwijl u naar vrolijke kerstdeuntjes of sprankelende kerstliederen luistert. Op de kerstmarkt vindt u bijzondere en ambachtelijk-regionale producten (voor het overzicht van de standhouders kijkt u onderaan op deze pagina) en kunt u genieten van heerlijke, warme (kerst)versnaperingen. Alles is aanwezig voor het ultieme kerstgevoel!  
RondleidingenLaat u rondleiden door het volledig in kerstsferen omgetoverde kasteel. Op beide dagen start er ieder half uur een nieuwe rondleiding (hiervoor koopt u aparte tickets in de webshop). Bewonder de prachtige kerstbomen en schitterende decoraties door het hele kasteel en kijk uw ogen uit. Liever het landgoed ontdekken? Download onze gratis app 'Buiten op Duivenvoorde' en laat u buiten door onze virtuele gids rondleiden!
Kerstbomenverkoop
Al jaren traditie: de sfeervolle verkoop van kerstbomen op het landgoed (dit jaar vanaf zaterdag 1 december). Zelf gekweekt, dus kakelvers. Ook hulst, maretak en ander kerstgroen uit eigen park is per bosje verkrijgbaar. U mag de boom zelf uitgraven (leuk voor kinderen!) maar wij hebben ook mooie volle, grote bomen met gezaagde voet. 
Leuk voor kinderen
Ook voor kinderen is er weer veel leuks te doen op Duivenvoorde. Zo wordt er speciaal voor de jongste bezoekers ieder uur een kerstverhaal voorgelezen in de Eetkamer. Daarnaast kunnen kinderen aan de slag met kerstgroen om een mooi kerststukje te maken. Neem hiervoor zelf een mooi bakje mee. Uiteraard zijn ook de rondleidingen ook voor kinderen erg leuk. En wie weet komen ze de kerstman nog wel tegen op het landgoed!

Muzikale programmering
Op beide dagen is er livemuziek buiten op de kerstmarkt. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws