Aangepast zoeken

woensdag 10 januari 2018

Getuigen van straatroof gezocht

Den Haag - Op zondagavond 7 januari werd een 67-jarige vrouw van haar tas beroofd op de Hengelolaan. Twee mannen gingen er na de diefstal rennend vandoor in de richting van de Orveltestraat. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep rond 20.15 uur op de Hengelolaan, ter hoogte van de kringloopwinkel, toen twee mannen haar tegemoet liepen. Een van de twee mannen liep gebukt achter de andere man. Eenmaal bij het slachtoffer aangekomen, rukten ze tegelijk de tas van haar schouder af. De vrouw schrok hier erg van en hoorde dat de twee mannen moesten lachen. Hierna renden de twee met de tas, een bruin lederen schoudertas, weg in de richting van de Orveltestraat.
Mogelijk is de tas van het slachtoffer in de buurt van de Hengelolaan/Orveltestraat door de verdachten weggegooid en door iemand gevonden. De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving.

Signalementen
Verdachte 1 is ongeveer 1.80m lang, heeft een Noord- Afrikaans uiterlijk en donker, kort haar. Hij droeg een jas met groene legerprint en een donkere broek.
Verdachte 2 is ongeveer 1.75m lang en heeft een donkere huidskleur. Hij droeg een donkere jas en een zwarte broek.

Tips? Bel de politie

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u andere informatie? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws