Aangepast zoeken

donderdag 7 september 2017

Tribute Band LAUREL CANYON in het PodiumCafé van Cultuurpodium Boerderij

Vier gepassioneerde muzikanten hebben allereerst de koppen bijeengestoken daarna de handen ineen geslagen en zijn vervolgens gaan repeteren in een studio in Wassenaar.
Als ware culturele erven dragen zij de onsterfelijke muziek uit van hun muzikale helden uit de beginjaren van de popmuziek.

Zij spelen voornamelijk Amerikaans westcoast repertoire van tal van bekende en minder bekende singer/songwriters en bands die hun roots hebben liggen in de voormalige muzikanten- en hippiewijk Laurel Canyon in het noordoosten van Los Angeles.
Muziek van de legendarische Byrds, Crosby Stills Nash, Eagles en Jackson Browne wordt afgewisseld met werk van Carole King, Dave Mason en anderen.

Ongetwijfeld wordt er een muzikaal uitstapje gemaakt naar de onvolprezen Britse popmuziek uit de jaren zestig en zeventig. Badfinger, Traffic en Jeff Lynn zijn daar ondermeer aansprekende exponenten van.

Met veel aandacht, enthousiasme en vakmanschap is gekozen voor en gewerkt aan het repertoire waarmee de bandleden ambachtelijk bezig zijn.
De vier bandleden van LAUREL CANYON zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten met een rijk muzikaal verleden.

LAUREL CANYON (op bijgeleverde foto v.l.n.r.)
Jan Loman – piano/orgel/harmonica & zang (ex Skunks, Chou Chou, Summer, Faceless en Levy Joe)
Ferry Lever – gitaren & zang (ex The Fire Stones, Just Colours, After Tea, Martino’s, Tee Set, Polle Eduard Band, Kadanz en Pur Sang de begeleidingsband van Rob de Nijs)
Joop Lelieveld – basgitaar & zang (ex Bumblebees, Rockin’ Martin, Hot Jumpers en Levy Joe)
Hans Dijksterhuis – drums & zang (ex Parachute, Broke & Co, The Clue)

Zondagmiddag 24 september in het PodiumCafé van Cultuurpodium Boerderij – Amerikaweg 145 – 2717 AV Zoetermeer
Zaal open: 14:00 uur
Aanvang optreden: 14:30 uur tot 17:30 uur
Entree: gratis

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws