Aangepast zoeken

donderdag 14 september 2017

Getuigen gezocht incident Jan Romeinstraat Den Haag

Den Haag - In de ochtend van donderdag 14 september hielden agenten in een woning in de Jan Romeinstraat een verdachte aan. In de woning troffen agenten een hennepkwekerij en een vuurwapen aan. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

De politie kreeg om 06.45 uur een melding dat een ruit van een woning vernield was. Politieagenten die een onderzoek instelden, troffen inderdaad een vernielde ruit aan. Na de vernieling renden drie verdachten weg. De politie startte direct een onderzoek, waaruit bleek dat bij het incident ook geschoten was. In de woning troffen agenten een wapen en een hennepkwekerij van 100 planten aan. Agenten hielden de bewoner, een 57-jarige Hagenaar, aan. De politie nam het wapen en de hennep met het daarbij behorende apparatuur in beslag. 

Tips? Bel politie!

De recherche onderzoekt het incident en zoekt nog naar de drie verdachten die betrokken zijn geweest bij het incident. Helaas is er weinig informatie over deze verdachten. Het waren licht getinte jonge mannen. Heeft u informatie over deze verdachten? Bent u getuige geweest van dit incident? Of heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws