Aangepast zoeken

dinsdag 22 augustus 2017

Unieke sieraden voor 20ste Ride for the Roses

De Ride for the Roses voert zondag 3 september door de gemeente Zoetermeer. Onder de naam Mane Novum (een nieuwe morgen voor iedereen) maakt goudsmid Miriam Klaassen ook dit jaar speciaal voor de Ride for the Roses de unieke collectie sieraden in zilver en goud, aangevuld met een nieuwe armband en collier.
‘’Bij de Ride for the Roses heb ik vorig jaar verschillende, bijzondere en indringende verhalen gehoord over deelnemers die met kanker te maken hebben gekregen’’, vertelt Miriam Klaassen. ,,Dit jaar heb ik dan ook met veel inspiratie aan de Mane Novum-sieraden gewerkt.’’  
De collectie bestaat uit een hanger voor dames en voor heren, bedel, oorhangers, oorstekers, ring, armband, collier, lederen armband, dasklem en manchetknopen. Elk sieraad is een mooi geschenk, een bijzondere herinnering en een bijdrage aan het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.
Miriam Klaassen: “Een Mane Novum-sieraad is leuk om te krijgen, maar ook leuk om cadeau te geven. Het kan dienen om iemand een steuntje in de rug te geven of juist te bedanken voor de steun die je zelf gekregen hebt.’’ Een zilveren dameshanger (16 mm) kost 25 euro en een zilveren herenhanger (plaat) kost 32,50 euro .
De prachtige Mane Novum-sieraden zijn te vinden op www.miriamklaassen.nl. Miriam Klaassen is op 3 september aanwezig bij de start- en finishlocatie van de Ride for the Roses bij Royal Lemkes in Bleiswijk. Het is verstandig om tijdig te bestellen of te reserveren via de site om teleurstelling te voorkomen; de losse verkoopvoorraad op de dag zelf is beperkt.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws