Aangepast zoeken

zondag 13 augustus 2017

Man van het dak gevallen in Vlamingstraat, politie doet onderzoek

Den Haag - Op zondagavond 13 augustus kwam omstreeks 19.45 uur bij de politie de melding binnen dat een man van het dak was gevallen en in de Vlamingstraat terecht was gekomen. Politie vraagt getuigen zich te melden en biedt slachtofferhulp aan.
De man raakte bij de val gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht van de val.

Slachtofferhulp

Omdat het druk was op straat en veel mensen de man hebben kunnen zien vallen, waaronder kinderen, stelt bureau Jan Hendrikstraat slachtofferhulp beschikbaar voor mensen die daar na dit incident behoefte aan hebben.
Loop gerust binnen bij het politiebureau aan de Jan Hendrikstraat als u naar aanleiding van dit incident uw verhaal kwijt wilt. Een afspraak maken voor een later tijdstip kan ook via 0900-8844.

Oproep getuigen

De politie komt graag ook in contact met mensen die getuige zijn geweest van dit incident of die meer informatie hebben. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws