Aangepast zoeken

zondag 13 augustus 2017

Laatste zomeravondwandeling in de Natuurtuin Zoetermeer

Op donderdag 17 augustus organiseren de Vrienden van Natuurtuin Zoetermeer de derde en tevens laatste zomeravondwandeling van dit jaar. De wandeling begint om 19.00 uur bij 't Westpunt in het Westerpark. Zoals gebruikelijk staat de rondleiding onder leiding van een of twee natuurtuingidsen. Hij duurt ongeveer een uur.  Uit de belangstelling bij de vorige wandelingen blijken zij een groot en divers publiek aantrekken.

Inmiddels is in de Natuurtuin volop de nazomer aangebroken. Er is een begin gemaakt met het jaarlijkse maaien van riet, gras en hoog opschietende planten. Het maaisel blijft een paar dagen liggen om te drogen, het wordt opgeschud zodat de zaden er uit vallen en daarna wordt het door vrijwilligers afgevoerd.

Deelname aan de wandelingen is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. De wandeling is ook heel geschikt voor kinderen.
Voor groepen en andere belangstellenden is het mogelijk om tegen kleine vergoeding op andere dagen een rondleiding op maat te krijgen.  Voor informatie en aanmelding voor een groepswandeling of meehelpen met de werkzaamheden in de natuurtuin, neem contact op via info@vriendennatuurtuinzoetermeer.nl.


Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de tuin dan kunt u aanmelden voor de nieuwsbrief. Meer informatie vindt u ook op www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws