Aangepast zoeken

woensdag 2 augustus 2017

Aanhoudingen na uit de hand gelopen ruzie in Den Haag


Den Haag - Tijdens een gewelddadig conflict op maandagochtend 31 juli omstreeks 00:05 uur raakte een 22-jarige Hagenaar gewond. Ook vernielden de vechtersbazen een ruit. Agenten hielden drie Hagenaars van 20, 23 en 24 jaar aan als verdachten voor openlijke geweldpleging en vernieling. De recherche onderzoekt de zaak.


Agenten ontvingen een melding dat er tussen 15 à 20 mannen gevochten werd op het Heeswijkplein. Ter plaatse troffen agenten een gewonde 22-jarige aan en zagen dat het slachtoffer was geschopt, geslagen en gestoken met een onbekend voorwerp. Hierop vervoerde een ambulance het slachtoffer naar het ziekenhuis. Het onderzoek ter plaatse leverde de agenten drie verdachten op. De drie zitten vast en worden gehoord.

De mogelijke aanleiding van de vechtpartij zou een eerdere ruzie zijn die avond op een festival in het Zuiderpark. Die ruzie zette de mannen daarna blijkbaar voort in een snackbar bij de ingang van het Zuiderpark. Uiteindelijk mondde deze ruzie weer uit in een gevecht op het Heeswijkplein.  De ruziemakers braken daarbij nog een ruit van een portiek. 

Iets gezien? Tips?

De districtsrecherche Den Haag Zuid-West zoekt getuigen van de openlijke geweldpleging en vernieling. Hebt u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de districtrecherche Den Haag Zuid-West via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws