Aangepast zoeken

maandag 10 juli 2017

Zomervakantie in het Stadsmuseum Zoetermeer

De zomervakantie is begonnen! In het Stadsmuseum Zoetermeer is van alles te zien en te beleven. Speel 3-D memory, maak een selfie met leuke attributen, doe de KidsQuest of ontwerp je eigen tentoonstelling (korting met het Speelmeerpaspoort!).

Doe de kidsquest en ontwerp je eigen tentoonstelling
In de tentoonstelling ‘Terugblikken en Vooruitkijken’ kun je de Kidsquest doen: een speurtocht in en over de tentoonstelling. Ontsnap uit de mini-escaperoom met echte spionnenvoorwerpen, bekijk dingen van een echte ridder en type op een typemachine in een tienerkamer uit de jaren ’70. Aan de speciale knutseltafel kun je je eigen tentoonstelling ontwerpen voor het nieuwe museum dat in 2018 in het Stadshart komt. De Speurtocht en het vouwblad ‘Ontwerp je eigen tentoonstelling’ (normale prijs € 2,00) zijn met een bon uit het Speelmeerpaspoort helemaal gratis.

Of…
Maak een decennium selfie met grappige accessoires: een knipoog naar de jaren ’50, ‘60, ‘70 en ’80. We hebben pruiken (Van Elvis tot Boy George), sjaals, zonnebrillen en meer.

Of…

Speel 3-D Memory! Maar let op: de afbeeldingen zijn niet hetzelfde. In dit spel hoort iets van vroeger bij iets van nu. Schuif met de dozen en vind de juiste koppels.

Stadsmuseum Zoetermeer
Open: di t/m vrij: 10:00 – 16:00, za en zo: 13:00 – 17:00
Toegangsprijs: € 3,00 (kinderen t/m 12 jaar en MJK gratis)
Adres: Dorpsstraat 7, 2712 AB Zoetermeer, tel. 079-3164735
E: info@stadsmuseumzoetermeer.nl I: www.stadsmuseumzoetermeer.nl
F: www.facebook.com/stadsmuseumzoetermeer T: @StadsmuseumZoet

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws