Aangepast zoeken

donderdag 20 juli 2017

Reggae Rotterdam festival op 30 juli

ARE YOU REGGAE?!
De surprise act voor het Reggae Rotterdam Festival is bekend gemaakt.
Wie staat er 
30 juli op het podium? Hint: ze scoorden de meeste nummer 1 hits in Jamaica!
Grote verrassing!
Ware legendes staan op het podium tijdens Reggae Rotterdam. Ze scoorden zelfs de meeste nummer 1 hits in Jamaica. Toots and the Maytals is de surprise act die opzondag 30 juli geschiedenis gaat schrijven in het Park bij de Euromast. Als dit geen feestje wordt, weten wij het ook niet meer.
 
Git Dem While They Hot!
Nog maar 3 weken en al meer dan 12.500 harten zijn er 30 juli sowieso bij!
Wat een
 liefde! De laatste "Kingston" fase is online op www.reggaerotterdam.nl aangebroken en in de winkels zijn nog een beperkt aantal Iron Lion tickets (35,- euro)beschikbaar, dus wees er snel bij! OP = OP.
PICKNEY FOR FREE
Willen de allerkleinsten ook mee? Geen probleem! Kids tot en met 10 jaar mogen gratis naar binnen. Voor hen is er ook genoeg te doen op het terrein in het'Pickney’s paradise’. Kaartjes koop je viawww.reggaerotterdam.nl. 
Podia

Gek op afwisseling? Op Reggae Rotterdam zijn maar liefst drie podia.
Kies jij voor de Mainstage, waar Alpha Blondy, Toots & Maytals, Gentleman en Eek-A-Mouse hun opwachting maken? Of ga je voor de Dancehall Stage waar onder meer Beenie Man en Wayne Wonder de show gaan stelen? De dikste bassen en torenhoge systemen zijn te vinden op het Soundsystem Stage. King Shiloh Soundsystem en Jah Shaka Soundsystem beklimmen de heuse soundsystem arena.
Eten
Geen festival is compleet zonder goed eten. Dat beseffen we als geen ander! Tijdens Reggae Rotterdam kun je genieten van de lokale en internationale foodtrucks op het terrein. Geniet van het lekkerste, exotisch eten en drinken terwijl je ondertussen geniet van de zonnige muziek.
Handje helpen
Voor het festival worden nog vrijwilligersgezocht. Wil jij een handje helpen of onderdeel zijn van dit toffe evenement? De handen uit de mouwen steken terwijl je ondertussen ondergedompeld wordt in de meest fijne vibe en chille muziek? Interesse?Mail dan naar info@reggaerotterdam.nl.
One love! 
❤💚💛

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws